Tuesday, December 21, 2010

Vienna Brownies

viennabrownies



Fuh... Fuh.. Studio dah berabuk... Muehehehe! Arghh sibukkk! Jemput makan brownies :p Beli kat Secret recipe jer...

Tuesday, November 23, 2010

Dua Beradik

Model tak berbayar kali ni adik sepupu aku. Dorang ni pantang gak nampak kamera. Sure nak mengedik. Kikikiki!


2ty

2ty-2

2ty-3


echa

echa-2

echa-3


Lokasi kat beranda umah. Hehe!


Monday, November 22, 2010

Echa & Muimui

Echa_Momoy




Teddybear dah comot pon nak interprem :P

Wednesday, November 17, 2010

Sarah & Sofea (Part II)

Lagik gambar Sarah dan Sofea. Kekadang best jugak jadikan bebudak ni model tak berbayar. Hihihi!

sara2

sofea2

Friday, November 12, 2010

It's a Girl!

newborn2


Tahniah wat sepupu yang selamat menerima cahaya mata kedua pagi tadi. Fresh lagi baby ni :P


Monday, November 8, 2010

Sarah & Sofea

Dua beradik yang jadik model tak berbayar :P Ni masa aku kat rumah pakcik king aku kat Felda Lok Heng Kota Tinggi. Kot2 ada yang tersedak tengok gambar dorang ni :P

sara

Namanya Sarah... Nama penuh lupa :P

sofea

Ni plak Sofea adik kepada Sarah. Nama Penuh Sofea Zara (spelling tak pasti.. Hehe). Dedua comel rasa nak geget!

Dorang ni anak yang dijaga oleh makcik king aku... Nanti aku upload gambar dorang yang lain. Banyak sangat gambar dorang ni. Nak kena tapis sebab banyak aksi terlampau. Muekekekeke!




Monday, October 25, 2010

Kanak-Kanak Riang

Gambar2 ni diambil masa majlis rumah terbuka Hari Raya kat sekolah MIL aku (Ohh dah basi :P). Time ni Aku guna iso yang tinggi sebab tak guna flash walaupon waktu malam. Jadik terserlah la noise yang amat.... tapi kekadang noise tu membuatkan gambar pon nampak cantek kan..

Kanak_Riang

Kanak_Riang2

Kanak_Riang3

Kanak_Riang4


Kanak_Riang6

Kanak_Riang5

Kanak_Riang7

Semua gambar2 ni ambik secara spontan jek terutama gambar dak lelaki ni. Duk main lari2 sampai melutut depan aku. Aku pon apa lagik, harus cepat dan pantas meng'klik' ya puan2.. Ceaaa!! Kekekekeke!




Monday, October 18, 2010

Tomato

Tomato6

Tomato5

Tomato4

Tomato3

Tomato2

Tomato


Tomato lam peti sejuk tinggal 4 bijik jek. Hari ni dipaksa jadik model tuk gambar stock. Kuikuikui! Kalo ada yang berminat dengan gambar stock ni bolehlah email... Ahaks!


Saturday, October 16, 2010

Teddy

teddy

Teddy anak kepada Teddy (ex-jiran 2 pintu)


Thursday, October 14, 2010

Pantai Sabandar Tuaran, Sabah

pantai_sabandar

pantai_sabandar2

pantai_sabandar5

pantai_sabandar3

pantai_sabandar6

pantai_sabandar7


Belakang umah nenek bukan belakang umah aku.. Muehehehe!


Wednesday, October 13, 2010

Cheongsam Majlis Berinai

cheongsam


Baju ni baru 2 kali pakai. Skali masa majlis berinai 3 tahun lepas dan skali masa raya baru2 ni.



Tuesday, October 12, 2010

Sunday, October 10, 2010

1st Wedding shot




























Ni 1st time aku ambik gambar kawen. Saja mencuba2...