Monday, October 25, 2010

Kanak-Kanak Riang

Gambar2 ni diambil masa majlis rumah terbuka Hari Raya kat sekolah MIL aku (Ohh dah basi :P). Time ni Aku guna iso yang tinggi sebab tak guna flash walaupon waktu malam. Jadik terserlah la noise yang amat.... tapi kekadang noise tu membuatkan gambar pon nampak cantek kan..

Kanak_Riang

Kanak_Riang2

Kanak_Riang3

Kanak_Riang4


Kanak_Riang6

Kanak_Riang5

Kanak_Riang7

Semua gambar2 ni ambik secara spontan jek terutama gambar dak lelaki ni. Duk main lari2 sampai melutut depan aku. Aku pon apa lagik, harus cepat dan pantas meng'klik' ya puan2.. Ceaaa!! Kekekekeke!




Monday, October 18, 2010

Tomato

Tomato6

Tomato5

Tomato4

Tomato3

Tomato2

Tomato


Tomato lam peti sejuk tinggal 4 bijik jek. Hari ni dipaksa jadik model tuk gambar stock. Kuikuikui! Kalo ada yang berminat dengan gambar stock ni bolehlah email... Ahaks!


Saturday, October 16, 2010

Teddy

teddy

Teddy anak kepada Teddy (ex-jiran 2 pintu)


Thursday, October 14, 2010

Pantai Sabandar Tuaran, Sabah

pantai_sabandar

pantai_sabandar2

pantai_sabandar5

pantai_sabandar3

pantai_sabandar6

pantai_sabandar7


Belakang umah nenek bukan belakang umah aku.. Muehehehe!


Wednesday, October 13, 2010

Cheongsam Majlis Berinai

cheongsam


Baju ni baru 2 kali pakai. Skali masa majlis berinai 3 tahun lepas dan skali masa raya baru2 ni.



Tuesday, October 12, 2010

Sunday, October 10, 2010

1st Wedding shot




























Ni 1st time aku ambik gambar kawen. Saja mencuba2...

Saturday, October 9, 2010

si Montel :)












Anak member king yang tersangattttttlah montel...