Tuesday, November 23, 2010

Dua Beradik

Model tak berbayar kali ni adik sepupu aku. Dorang ni pantang gak nampak kamera. Sure nak mengedik. Kikikiki!


2ty

2ty-2

2ty-3


echa

echa-2

echa-3


Lokasi kat beranda umah. Hehe!


Monday, November 22, 2010

Echa & Muimui

Echa_Momoy




Teddybear dah comot pon nak interprem :P

Wednesday, November 17, 2010

Sarah & Sofea (Part II)

Lagik gambar Sarah dan Sofea. Kekadang best jugak jadikan bebudak ni model tak berbayar. Hihihi!

sara2

sofea2

Friday, November 12, 2010

It's a Girl!

newborn2


Tahniah wat sepupu yang selamat menerima cahaya mata kedua pagi tadi. Fresh lagi baby ni :P


Monday, November 8, 2010

Sarah & Sofea

Dua beradik yang jadik model tak berbayar :P Ni masa aku kat rumah pakcik king aku kat Felda Lok Heng Kota Tinggi. Kot2 ada yang tersedak tengok gambar dorang ni :P

sara

Namanya Sarah... Nama penuh lupa :P

sofea

Ni plak Sofea adik kepada Sarah. Nama Penuh Sofea Zara (spelling tak pasti.. Hehe). Dedua comel rasa nak geget!

Dorang ni anak yang dijaga oleh makcik king aku... Nanti aku upload gambar dorang yang lain. Banyak sangat gambar dorang ni. Nak kena tapis sebab banyak aksi terlampau. Muekekekeke!